Biokosmetik-centrum

för Den professionella salongen

Vi har hjälpt företagare med salongsutrustning och produkter sedan 2003.

VÅR FILOSOFI

Vi erbjuder en rad av specialprodukter och står till ert förfogande för att möta behov och önskemål. Förutom kvalitetsprodukter satsar vi på kundnära service. Det innebär snabba leveranser utan krav på minimiorder. Kabinstorlek finns i alla rengöringar, ansiktsvatten, ansiktskrämer, ögonkrämer, masker, ampuller, serum, peeling samt kropps- och cellulitebehandling.

 

JEAN DÁRCEL

Vår produktlinje JEAN D’ARCEL är ett familjeägt europeiskt företag med en 50 års historia för att producera professionella hudvårdsprodukter.

JEAN D’ARCEL erbjuder ett högkvalitativt sortiment av hudvårdsprodukter från de franska kosmetiska traditionerna. ARCELMED®, the cosmeceutical line, är en produktlinje som kombinerar före- och efterbehandling med kirurgiska ingrepp. Dessa cosmeceuticals är kombinationen av erfarenheter från kosmetologi, dermatologi och estetisk plastikkirurgi med ett tydligt fokus på en intensiv anti-aging effekt.

JEAN D’ARCELs olika produktserier används flitigt i SPA-världen runt om i Europa och erbjuder spjutspetsinriktade salongsbehandlingar.

 

Övriga märken

Dr Eckstein
Örtprodukter

Mycket stort produktmärke med många produkter för olika behov.

Refectocil
Färg för fransar och bryn

Världens mest sålda och använda salongsfärger.

DEPIFLAX
Vaxningsprodukter

Stort sortiment olika vaxer både för rollon och spatelvaxning. Vaxsorter för både ansikte och kropp.

Kontakta oss

Hej!

Det är jag som är Monika. Jag hjälper dig med produkter till din salong. 

Telefon: 070 433 03 99

Oftast bemannat mellan kl 10-16

(det går bra att skicka sms)