Skönhet som passion och vetenskap.  JEAN D’ARCEL som grundades 1960 i Paris, Frankrike och flyttade till Kehl, Tyskland 1969, står för hög kvalitet och effektiv hudvård. I mer än 60 år har detta familjeägda företag ägnat sitt fulla fokus åt att utveckla innovativa hudvårdssystem med toppmodern teknologi. JEAN D’ARCEL COSMÉTIQUE erbjuder ett brett utbud av högeffektiv hudvård, som finns tillgänglig i estetiska/medicinska spa och salonger för behandlingar, och hemvårdsprodukter för konsument. Idag finns våra produkter tillgängliga i mer än 40 länder. Biokosmetikcentrum är generalagent i Sverige för Jean Dárcel.

Prisvinnare tre år i rad

Tysklands bästa ansiktsvård och kosmetika 2018, 2019, 2020 Tre gånger i rad tilldelade affärstidningen FOCUS MONEY JEAN D’ARCEL 1:a plats i kategorin “Facial Care & Cosmetics” efter att ha bett konsumenter att betygsätta 24 000 varumärken enligt konsumenternas perspektiv. Studien 2021 fick 86 miljoner kommentarer från både onlinemedia och sociala medier om varumärket. JEAN D’ARCEL tilldelades sigillen “Tysklands bästa”. JEAN D’ARCEL är mycket stolt över att ha vunnit 1:a platsen i kategorin “Facial Care & Cosmetics” för 3:e gången i rad. Denna enastående utmärkelse visar hur mycket konsumenter älskar vårt varumärke och deras förtroende för våra produkter. Vi vill rikta ett varmt tack till alla våra kunder som har gett oss en röst! 

Jean Dárcel utvecklar mångsidiga program för alla hudtyper/tillstånd och livsstilar. Som marknadsledande inom professionell estetik har jean Dárcel varit mycket framgångsrika i att lansera distinkta formuleringar som vegansk hudvård, parabenfri, parfymfria och konserveringsmedelsfria hudprodukter för att passa olika personliga behov. Med stor respekt för kroppen genom att tjäna den så gott vi kan; vilket är avgörande för optimal hud- och kroppshälsa. Hela utbudet av våra högkvalitativa produkter omfattar innovativa hudvårds- och kroppsvårdskoncept för professionella tjänster för alla. JEAN D’ARCEL COSMÉTIQUE produkter använder inte djurförsök och de är dermatologiskt testade av en tredje part.

Förutom det allmänna estetiska varumärket Jean D’Arcel, är ARCELMED  hudvårdssystem en cosmeceutical med ett medicinskt koncept. De är gemensamt utvecklade av ett team av plastikkirurger vid den berömda Erich-Lexer Clinic i Freiburg, Tyskland. Eric-Lexer Clinic är en toppmodern privatklinik som arbetar i nära samarbete med Freiburgs universitetssjukhus och erbjuder kosmetisk kirurgi och medicinsk-estetiska behandlingar. ARCELMED kom från syntetisering av avancerad teknologi med dermatologi, kosmetologi och kosmetisk kirurgi; kosmetik och medicin i symbios med varandra. ARCELMED kan uppnå överlägsna reparations- och regenererande resultat. De är väl mottagna i medicinska spa, används för att förbereda huden för dermatologisk och kosmetisk kirurgi, samt stöder positivt läkningsförloppet under dagliga vårdrutiner efter operationen.

PRODUKTION & KVALITETSSÄKRING

JEAN D’ARCEL COSMÉTIQUE representerar en av de bästa professionella hudvårdslinjerna från Tyskland med Good Manufacturing Practice (GMP). Hela tillverkningsprocessen för varje produkt dokumenteras, från inkommande material till när den färdiga produkten lämnar lagret. Därför innebär GMP en hög grad av säkerhet och extraordinär hög kvalitet.

Ring

+46 (0) 70 433 03 99

Tider 10-16 må-fr

Email

biokosmetikcentrum@outlook.com

Adress

Nyponvägen 40

155 31 NYKVARN

Övrigt

Org nr: 556648-3623

Bg: 5666-1754