DEMAQUILLANTE

Den nya rengöringsserien är skräddarsydd för att passa olika hudbehov och erbjuder en perfekt lösning med formulas baserade på de senaste vetenskapliga rönen. Effektiv rengöring gör att de efterföljande aktiva ingredienserna från hudvårdsprodukten absorberas bättre och ger huden högkvalitativa aktiva ingredienser under rengöringsprocessen.

mild cleansing milk 200 ml

Lugnande rengöringsmjölk för stressad och känslig hud. Noggrant utvalda ingredienser förhindrar hudirritation och rodnad under rengöring. Löddra upp med fuktiga händer, applicera på torr hud och sprid försiktigt runt ansiktet. Skölj av med mycket vatten innan du använder ansiktsvatten.

VIKTIGA INGREDIENSER: Saffran, Camelliaolja

mattifying cleansing gel

Mattgörande rengöringsgel för fet hud som är benägen för orenheter. Tar bort överskottstalg från huden. Har en lugnande effekt som minimerar porerna och förebygger föroreningar. Löddra upp med fuktiga händer, applicera på torr hud och sprid försiktigt runt ansiktet. Skölj av med mycket vatten innan du använder ansiktsvatten.

VIKTIGA INGREDIENSER: Soothex®, Evermat™, Niacinamid

anti-aging cleansing gel, 200 ml

Fuktgivande rengöringsgel för alla hudtyper. Den omedelbart återfuktande effekten lämnar huden med en strålande lyster. Löddra upp med fuktiga händer, applicera på torr hud och sprid försiktigt runt ansiktet. Skölj av med mycket vatten innan du använder ansiktsvatten.

VIKTIGA INGREDIENSER: Fucogel®, Glycoin® naturlig

micellar cleansing foam, 150 ml

Silkeslent micellärt rengöringsskum för alla hudtyper. Återfuktar utan att bli fet, motverkar effektivt orenheter och förfinar hyn. Applicera på torr hud och sprid försiktigt runt ansiktet. Löddra upp med fuktiga händer och skölj av rikligt vatten innan du använder ansiktsvatten.

VIKTIGA INGREDIENSER: EvermatTM, Betain

anti-aging cleansing mousse, 200 ml

Sammetslen rengöringsmousse för torr och mogen hud. Den rika konsistensen återfuktar, gör att huden känns välvårdad och förfinar hyn. Löddra upp med fuktiga händer, applicera på torr hud och fördela försiktigt runt ansiktet. Skölj av med mycket vatten innan du använder ansiktsvatten.

VIKTIGA INGREDIENSER: Mandelolja, MultiMoist CLRTM, Allantoin

rich oil cleanser, 200 ml 

Rik rengöringsolja för alla hudtyper. Tar effektivt bort även tung make-up, stramar upp utan att torka ut samt har en lugnande effekt. Applicera på torr hud och sprid försiktigt runt ansiktet. Löddra upp med fuktiga händer och skölj av med mycket vatten innan du använder ansiktsvatten. Inte lämplig för ögon.

VIKTIGA INGREDIENSER: Macadamia-olja, alfa-bisabolol, vitamin E

hydrating toner, 200 ml 

Fuktgivande ansiktsvatten för torr hud. Hyaluronsyra och Aloe vera hjälper till att bevara en optimal fuktbalans och lämnar hyn fastare och mer strålande. Applicera tonern på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansiktet och halsen.

VIKTIGA INGREDIENSER: Aloe vera, hyaluronsyra, betain

calming toner, 200 ml 

Lugnande ansiktsvatten för känslig, rodnad hud. Centella Asiatica och saffransextrakt lugnar och skydda huden, återfukta den, stärker dess naturliga skyddande funktion och motverkar rodnad. Applicera tonern på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansikte och hals.

VIKTIGA INGREDIENSER: Saffran, Panthenol

mattifying toner, 200 ml

Mattgörande ansiktsvatten för fet hud som är oren med förstorade porer. En azelaic syraderivat och niacinamid förfinar huden och förhindrar pormaskar samt föroreningar. Applicera tonern på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansiktet och halsen.

VIKTIGA INGREDIENSER: Azelainsyraderivat, Niacinamid, Rosmarin

anti-aging toner, 200 ml

Anti-aging toner för alla hudtyper. Ett milt alfahydroxisyrakomplex ger huden en ny lyster, jämnar ut grov hud och låter den kännas välvårdad. Applicera tonern på en bomullsrondell och svep försiktigt över ansiktet och halsen.

VIKTIGA INGREDIENSER: PHA, Liftonin®, Glycoin® naturligt

glow peeling, 50 ml

Krämig scrub för torr, fet och kombinerad hud. Skrubben med fina bambugranulat lämnar en klarare, mer strålande och raffinerad hy. Applicera skrubben på fuktig hud och massera in försiktigt med cirkulära rörelser. Ta bort med vatten/ svampar, använd sedan ansiktsvatten.

VIKTIGA INGREDIENSER: Bambugranulat, MultiMoist CLRTM, Mandelolja

acid peeling, 50 ml

Effektiv peeling för alla hudtyper. Frukt och bärnstenssyror gör huden mer raffinerad, med en ny glöd. Applicera gelen på ansiktet, undvik området runt ögonen. Låt verka i 3-5 minuter, ta sedan bort med vatten och använd ansiktsvatten. Använd 1–2 gånger i veckan efter rengöring. Produkten ska inte användas på hud är inflammerad. Använd sedan SPF. Undvik solen.

VIKTIGA INGREDIENSER: Bärnstenssyror, Fruktsyror, Hydrosystem Aquaxyl®

Notering: Bärnstenssyra tillhör den nya generationens syror som är mera effektiv än fruktsyra.

enzyme peeling cleanser, 75 g

Mild enzympeelingmousse för alla hudtyper. Tar försiktigt bort torra och döda celler, smutsiga partiklar och överskott av talg, lämnar en raffinerad och fräsch hy. Löddra pulvret i handflatan med lite vatten. Applicera, massera in försiktigt (undvik ögon), låt verka i 3–5 minuter och ta sedan bort med vatten innan du använder ansiktsbehandling toner. Använd 1–2 gånger i veckan efter rengöring.

VIKTIGA INGREDIENSER: Papaya enzym, vitamin C

clarifying lotion, 200 ml

Djuprengörande lotion för alla hudtyper. Eliminerar effektivt överflödigt talg och döda hudceller. Trollhassel förhindrar utbrott, lindrar hudinflammationer och återfuktar. Applicera lotionen på en bomullsrondell och rengör ansiktet med cirkulära rörelser. Skölj sedan av med vatten och/eller använd ansiktsvatten. Använd 1–2 gånger i veckan efter rengöring.

VIKTIGA INGREDIENSER: Vitamin E, Mjölksyror, Trollhassel

clarifying cleansing clay mask, 50 ml

Krämig rengöringsmask för alla hudtyper. Lämnar huden med en ny lyster och förfinad porer och en matt, jämn hy. Applicera på huden (undvik ögonområdet), låt verka i 5–10 minuter och ta sedan bort med vatten och/eller använd ansiktsvatten. Använd inte om huden är akut inflammerad.

VIKTIGA INGREDIENSER: UniclayTM, Bisalobol, Vitt te

eye make up remover, 200 ml 

Mild men effektiv ögonmakeupborttagare för alla hudtyper. Lugnar och återfuktar den känsliga huden runt ögonen. Passar även för kontaktlinsbärare och med fransförlängning. Applicera på en (fuktig) bomullsrondell, tryck kort över det stängda ögat, ta sedan bort ögonsminken med mjuka rörelser.

VIKTIGA INGREDIENSER: Ögontröst, Trollhassel, Hyaluronsyra

cabinstorlekar

#310 mild cleansing milk, 500 ml bottle

#311 mattifying cleansing gel, 500 ml bottle

#312 anti-aging cleansing mousse, 250 ml jar

#314 hydrating toner, 500 ml bottle

#315 calming toner, 500 ml bottle

#316 mattifying toner, 500 ml bottle

#317 anti-aging toner, 500 ml bottle

#318 glow peeling, 250 ml jar

#319 enzyme peeling cleanser, 125 g bottle

#320 clarifying lotion, 500 ml bottle

#322 clarifying cleansing clay mask, 250 ml jar

#326 eye make up remover, 500 ml bottle

#327 intense enzyme peeling, 30 x 3 ml ampoules

#328 intense acid peeling, 100 ml Mezzo dispenser

Ring

+46 (0) 70 433 03 99

Tider 10-16 må-fr

Email

biokosmetikcentrum@outlook.com

Adress

Nyponvägen 40

155 31 NYKVARN

Övrigt

Org nr: 556648-3623

Bg: 5666-1754