skin care

Multibalance

Reglerande anti-aging vård för hormonella fluktuationer och de resulterande hudens behov.

Crème Rich Anti Age 50ml

 

Crème riche anti-age är en särskilt rik, intensiv 24-timmarsvårdsprodukt. Krämen är särskilt lämplig för vård av mycket torr, mogen hud. Texturen har en hög andel av högkvalitativa naturliga oljor och lipidkomponenter som macadamianötolja och cupuaçusmör.

Creme Hydro Anti Age 50 ml

 
 

Den mjuka 24-timmars anti-aging krämen ger huden ett strålande och jämnt utseende. Huden är intensivt återfuktad så att torra rynkor kan försvinna. Även idealisk som sminkbas.

Neck Firming Care 50ml

 
 
 
Optimal vård för en vacker hals och en välvårdad dekolletage. Den underbara kombinationen av utsökta aktiva ingredienser säkerställer intensivvård och en slät, ungdomlig, fast hud på halsen och dekolletaget. Den lena krämen absorberas snabbt, inte fet och är särskilt lätt att applicera.

Lifting Eye Care 15ml

 
 
 
 

En lyxig lätt ögongelkräm med fytohormoner för att motverka linjer och hjälpa till att minska svullnader och mörka ringar runt ögonen, stramar upp och stramar upp ögonområdet. Utan parabener.

 • Förbättrar lymfflödet och mikrocirkulationen
 • Minskar svullnader
 • Minskar mörka ringar
 • Minskar djupet och uppkomsten av rynkor
 • Stramar upp och tightar till det ömtåliga ögonområdet

Hur man använder: Använd morgon och kväll. Efter rengöring och toning, applicera en liten mängd Express Eye Lift med fingrarna, klappa försiktigt över ögonområdet och applicera dränerings- och tryckpunktstekniker för att uppnå bättre dränerings- och antistressresultat. Du kan också kombinera Express Eye Lift med valfri Jean D’Arcel ögonkräm om du behöver mer näring för torr hud runt ögonen. Varning: Använd inte under kemoterapi Aktiva ingredienser: Irisrotextrakt, Artemia-planktonextrakt, Regu®-Age, C-vitamin, nattljusolja, macadamianötolja, Pentavitin®, D-Panthenol, grönalgsextrakt, vitamin E

Lift Repair Mask 50ml

Anti-aging krämmasken gör att linjer och rynkor i ansiktet, halsen, händerna och dekolletaget ser utslätade ut. Det hjälper till att stärka hudens struktur och förbättra elasticiteten. Utvalda oljor och intensiva aktiva ingredienser stödjer hudens förnyelse och minskar tecken på åldrande.

Lifting Eye Care 30ml

En djupt effektiv, vitaliserande ögonkräm mot åldrande. Ögonområdet är intensivt återfuktat. Den intensiva formuleringen absorberas snabbt och har en intensiv effekt mot rynkor, förlust av elasticitet och fukt.

Express Eye Lift

Den mycket effektiva anti-aging ögonkrämen med irisflavonoider revitaliserar synligt ögonområdet. Det motverkar rynkor och hjälper till att minska svullnader och mörka ringar under ögonen. Den ömtåliga gelkrämen absorberas snabbt.

Quick Lifting Fluid 15 ml

Silkesmjuk anti-rynk-emulsion med organiska flavonoider från iris för fastare, klarare, väl återfuktad hud med ett markant förfinat porutseende. Ett snabbverkande planktonextrakt ger också en åtstramningsimpuls som startar efter bara 15 minuter och kan bibehållas i cirka 8 timmar.

Total Face Lift (Ampoules)

Denna högpresterande anti-aging ampull är packad med aktiva ingredienser som skapar omedelbara lyftande och utjämnande effekter på huden, vilket gör den fylligare till utseendet. Efter en kontinuerlig användning byggs nya kollagen- och elastinfibrer upp så att ansiktets konturer ser synligt spända ut. Den är idealisk att användas som makeupbas för en långvarig makeup. Oljefri. glutenfri. Utan parabener.

 • Omedelbar lyfteffekt
 • Isoflavoner från irisblommaextrakt för att förbättra produktionen av kollagen och ealstin
 • Instensyl® från Manihot Esculenta Tuber-anläggningen skapar 3D-volym
 • Minskar linjer och rynkor
 • Lugnande
 • Bekämpar fria radikaler
 • Motverkar åldrande

Hur man använder: Efter rengöring och toning, applicera hela flaskan med Total Face Lift Concentrate på ansikte och hals, och klappa lite runt ögonen. Följ med en ansiktskräm för att avsluta behandlingen. Varning: Använd inte under kemoterapi Aktiva ingredienser: Irisrotextrakt, Linefactor™, Maniokrotextrakt

Triple Action Hand Cream 75ml

En magnifik anti-aging handkräm skräddarsydd för att korrigera tecken på åldrande på dina händer. En kräm tre åtgärder: skyddar dina händer från UV-skador, uppstramning av huden och ljusare åldersfläckar. Triple Action Hand Cream är hemligheten bakom ungdomliga händer. Färgämnesfri. Utan parabener.

 • Innehåller eterisk nattljusolja och fytohormoner från irisväxten för att minska tecken på åldrande
 • Pentavitin® ger en intensiv och långvarig återfuktning av hudens alla lager
 • Huden ser uppstramad ut och rynkor minskar
 • Skyddar huden från UV-skador
 • Bekämpar fria radikaler
 • Minskar bildning och färger av mörka fläckar

Hur man använder: Applicera på händerna minst två gånger om dagen. Applicera igen efter handtvätt hjälper till att få konsekventa resultat. Varning: Använd inte under kemoterapi Aktiva ingredienser: Irisextrakt, nattljusolja, pentavitin®, vitamin E