fluidsolar SPF 20 solvätska

Medium solskydd med UVA- och UVB-filter Solskydd med en balanserad kombination av effektiva UVA + UVB-filter. Ej fet eller klibbig, absorberas snabbt utan att lämna en vit hinna. Förhindrar rodnad. Praktik pumpförpackning.

gel-crème solaire SPF 30 krämig solgel

Krämig solgel med anti-aging cell protector.  Cream gel med högkvalitativ hudvård som skyddar huden mot UV-ljus. Den speciella kombinationen av aktiv ingredienser hjälper till att skydda huden mot DNA-skador orsakade av UV-strålning. Även lämplig för fet och känslig hud benägen att få “solallergier” eller “Mallorca akne” eftersom det inte innehåller fett eller klassiska emulgatorer.

mousse solaire SPF 30 solskyddskum

Multifunktionellt solskyddskum för ansikte och kropp Praktiskt solskyddskum med hög solskyddsfaktor och ett komplex av radikala interceptor ingredienser som vitamin E. Extrakt som hjälper till att förhindra förtida hudåldrande. Lämnar huden mjuk och smidig. Skaka väl innan appliceringen!

fluidsolar SPF 50 solvätska

Högteffektivt kombinerat UVB + UVA-skydd + mineral filter, ger pålitligt sol och cellskydd. Detta mycket höga solskydd med omedelbar anti-aging effekt mot hudskador orsakad av solen är särskilt lämplig för känslig hud.

poudre protection solaire SPF 50 no.1

Denna pudermakeup med SPF 50 är lätt att applicera, sprider sig jämnt och ger huden en matt, och vacker jämnhet. Den högteknologiska formeln med UVA- och UVB motverkar ljusinducerad hudåldring och cellskada. Applicering: Applicera en liten mängd puder med en svamp. Det rekommenderas att använda extra kräm med solskyddsfaktor som makeupbas under längre tidsperioder i solen. Inga parabener och paraffiner. Kliniskt testad. Färg medium.

poudre protection solaire SPF 50 no.2

Denna pudermakeup med SPF 50 är lätt att applicera, sprider sig jämnt och ger huden en matt, och vacker jämnhet. Den högteknologiska formeln med UVA- och UVB motverkar ljusinducerad hudåldring och cellskada. Applicering: Applicera en liten mängd puder med en svamp. Det rekommenderas att använda extra kräm med solskyddsfaktor som makeupbas under längre tidsperioder i solen. Inga parabener och paraffiner. Kliniskt testad. Färg mörk.