Jean Dárcel produkter

Jean Dárcel är ursprungligen ett franskt familjeföretag som nu har sin tillverkning i Tyskland. Jean Dárcel har stått för högkvalitativ, effektiv hudvård i 60 år och produkterna finns tillgängliga i mer än 40 länder, från Kina, USA, Canada, Sydamerika och Australien, till Europa. Jean Dárcel har genom noggrann forskning och utveckling, skapat revolutionerande innehåll.

Vi är engagerade i våra terapeuter

Jean Dárcels olika produktlinjer är vårdande, rika på botaniska stamceller, peptider och vitaminer. Formulan i produkterna är återfuktande och skyddande för att bibehålla en god hudbalans.

Basprodukterna rengöring, peeling, ansiktsvatten, serum och creme är avgörande för ett gott resultat. Förstärkning med avancerade peels och microneedling/mesotherapy, gör behandlingsmenyn konkurrenskraftig och förtjänst-ökande. 

Jean Dárcels professionella produkter är avsedda för dig som är seriös i ditt utövande. Vi erbjuder olika behandlingsalternativ med en kostnadseffektiv lösning så att du som terapeut kan garantera resultat med en god förtjänst, varje gång.

Om du är nyfiken på produkterna, vill vi gärna träffa dig, då din egen upplevelse är avgörande för att bedöma behandlingen. Du erbjuds en kostnadsfri demo av produkterna och en behandling. Vi kräver inga minimiorder eller har andra inköpskrav. Du får helt enkelt stöd att växa i din egen takt. Kontakta oss för att boka ett möte. 

Vi arbetar med kliniker och salonger som med passion för kundernas höga krav på resultat, verkligen går in för arbetet med resultatinriktad hudvård. 

Nyligen vann Jean Dárcel Tysklands stora Fokuspris som bästa ansiktsvård och kosmetik. Jean Dárcel vann 1: a plats i kategorin “Facial Care & Cosmetics” och tilldelades i en blindtest: “Tysklands bästa”.

Affärsmagasinet FOCUS MONEY undersökte 20 000 varumärken och vilken uppfattning slutkonsumenten hade. Studien ägde rum från 1 januari 2018 till 30 april 2019 och innefattade 107 miljoner uttalanden från online-medier.

FOKUS publicerade resultaten i en specialutgåva med detaljerad rapportering i mitten av oktober. Vi är stolta över att Jean Dárcel vunnit denna enastående utmärkelse, vilket visar konsumenternas förtroendet för våra produkter i svart på vitt.