INCARNATION 11

Den senaste skapelsen av INCARNATION-serien imponerar med sin unika mångfald och får alla hjärtan att slå snabbare. Efter lanseringen av det lyxiga gåvosetet INCARNATION no.10 för två år sedan, som består av en eau de parfum, en återfuktande kroppskräm och en mild duschgel som tack vare sina delikata toner av persika och jasmin ger en mild, feminin doft, är det nu dags för en ny dofthöjdpunkt.

NCARNATION nr 11 är symbolen för sensuell femininitet. Doften skapar ett unikt samspel av fruktiga-blommiga toner och träiga-pudrig accenter, vilket gör den särskilt mystisk och spännande. Aromer av bergamott, citron, plommon och koriander samlas i toppnoten och ger doften en känsla av lätthet. Den nya kreationen får en mjuk och feminin touch tack vare accenterna av delikat ros, härlig jasmin, söt hagtorn och vaniljblomma. Slutligen, mysk, vanilj, cederträ och sandelträ ger den där extra delen av sensualitet i basnoten, som alla Femmes Fatales pratar om.

Förutom en klassiska eau de parfum, ger lait hydratante parfumé – bodylotion och gel douche parfumé – shower gel, en holistisk doftupplevelse. Elegant, mystisk, spännande och oväntad. Fruktiga aromer kombineras med feminina, blommiga toner och varma, träiga inslag för att skapa en sensuell doft i flera lager full av spännande kontraster.