Som hudvårdsexperter vet vi att solen är bra för själen, men det betyder också mycket stress för huden. Därför har Dr Eckstein utvecklat en rad produkter med effektiva UVA/UVB-filter som skyddar huden från UV-strålning. Efter sol och Self Bronzer-produkter kompletterar serien.

Sun Milk SPF12 Basic

Fuktgivande solmjölk för ansikte och kropp. Innehåller UVA och UVB skydd. Rekommenderas för låg till måttlig solexponering eller redan solbrun hud. Hjälper till att förhindra bränna och skyddar mot förtidig hudåldring orsakad av solstrålning. Rekommenderas även för sk. Mallorca Acne.

Innehåller vitamin E, naturliga fuktgivare, jasmin och bivax. Fri från doft, eteriska oljor och alkohol.

Sun Milk SPF20 Medium

Fuktgivande solmjölk för ansikte och kropp. Innehåller medium UVA och UVB solskydd. Rekommenderas för måttlig till intensiv sol exponering eller solkänsliga hudområden. Hjälper till att förhindra bränna och skyddar mot för tidig hudåldring orsakad av solbestrålning. Speciellt rekommenderad för Mallorca Acne.

Innehåller vitamin E, naturliga fuktgivare, jasmin och bivax. Fri från doft, eteriska oljor och alkohol. Dermatologiskt testad.

Sun Milk SPF30 High

Fuktgivande solmjölk för ansikte och kropp. Innehåller UVA och UVB solskydd. Rekommenderas för intensiv solexponering eller mycket solkänsliga hudförhållanden. Hjälper till att förhindra solbränna och skydda mot för tidig hudförgiftning orsakad av solstrålning. Speciellt rekommenderad för Mallorca Acne. Innehåller vitamin E, naturliga fuktgivande faktorer, jasmin och bivax.

Fri från doft, eteriska oljor och alkohol. Dermatologiskt testad.

Sun Milk Apres

Lugnande mjölk för användning efter varje sol exponering. Innehåller inte UV-solskydd. Revitaliserar, balanserar och lugnar huden med anti-irriterande egenskaper. Fukt som ger en skön svalkande effekt. Hjälper till att förlänga en hälsosam, naturlig solbrun färg. Rekommenderas för Mallorca Acne.

Innehåller vitamin E, rutin, bisabolol, panthenol, naturliga fuktgivare, jasmin och bivax. Fri från parfymoljor, eteriska oljor och alkohol. Dermatologiskt testad.

Self Bronzer

Brun utan sol för ansikte och kropp ger ett solkysst utseende utan sol. Innehåller inte UV-solskydd. Aktiva ingredienser ger en jämn, långvarig och naturtrogen solbrun färg. En innovativ kombination av fysiologiska ingredienser och värdefulla oljor mjukgör och fuktar huden. Rekommenderas för Mallorca Acne.

Innehåller en kombination av fysiologisk dihydroxiaceton (DHA) och naturlig erythrulos. Fri från parfymoljor, eteriska oljor och alkohol. Dermatologiskt testad.

Aktivkoncentrat Sun Shield SPF 50

Ger intensivt UVA + UVB solskydd och kan kombineras med valfri hudvårdskräm från Dr Eckstein. Kan hjälpa till att förhindra solskador och skyddar mot för tidigt hudåldring orsakad av exponering av solens skadliga UV-strålar. Skyddar mot rynkor och åldersfläckar. Speciellt rekommenderas för en hud utsatt för Mallorca Acne.

Innehåller vitamin E och effektivt UVA + UVB filter. Dermatologiskt testad.