Många kvinnor lider av synligt störande områden av ojämnheter i huden.  Denna så kallade apelsinhud sitter oftast i området kring lår och stuss.  Viktförändringar och hormonella övergångar som leder till fettvävnad i subkutis – vanligtvis på grund av genetiska skäl – är
några av de möjliga orsakerna till siluettens förlust av kontur.

En behandling med produkter som har både en lyftande och en hudavgiftande effekt behövs för att få celluliterna under kontroll.

Ny behandling hos din hudterapeut

Méthode d’action cellulite är en ny anti-cellulit behandling som säkerställer en effektiv förbättring. Den fukttillför och omstrukturerar huden samt ger den smidighet och ungdomlig utstrålning. I kombination med massage-effekten leder de aktiva substanserna i en starkt koncentrerad formula till en minskning av synliga tecknen på celluliter. Resultatet är bättre defenserade problemzoner och ett attraktivt och harmoniskt utseende.

Hemmavård

För hemvård, rekommenderar vi förutom en balanserad och hälsosam kost och tillräckligt med vatten, vår kroppsolja från Vénusté. Den fina oljan innehåller värdefulla vegetabiliska oljor som förbättrar hudens elasticitet och fungerar tack vare en kombination av aktiva ingredienser. Den hjälper till att bekämpa streckmärken och små ojämnheter. Oljan gör huden mjuk och smidig.
Tips: Kroppsoljan hjälper också till att förhindra streckmärken (strier).