Det perfekta samspelet av innovativa, aktiva ingredienser från den senaste generationen.  Går det att radera tidens tecken? Inte bara för att stoppa klockan, utan kanske till och med för att vrida tillbaka den?

MIRATENSE-serien bygger på två nyckeleffekter – LIFT och DETOX. Avgiftningseffekt: den naturliga avgiftnings-processen av hudcellerna stöds eftersom avgiftning av cellerna är avgörande för dess livslängd och vitalitet. Samtidigt är det skyddat från andra skadliga yttre påverkan. Liftingeffekt: mycket innovativa aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung med en Botox®-liknande effekt. Dessa kan tillfälligt slappna av ytliga ansiktsmuskler, vilket minskar uttryckslinjer och förhindrar nya. Ett perfekt samspel av innovativa aktiva ingredienser av den senaste generationen.

Den nya huvudsakliga aktiva ingrediensen – Centella asiatica Reversa Centella asiatica Reversa, erhålls från stjälkarna från växten Centella asiatica, som också är känd som tigergräs. Inom traditionell kinesisk och ayurvedisk medicin har Centella asiatica alltid uppskattats för sin långa livslängd och dess regenerativa, antiinflammatoriska och helande egenskaper.